بررسی هزینه و قیمت حمل و نقل هوایی و اضافه بار مسافری

هر آنچه که باید درباره قیمت حمل بار هوایی به خارج از کشور بدانیم

بررسی هزینه و قیمت حمل و نقل هوایی و اضافه بار مسافری

هر آنچه که باید درباره قیمت حمل بار هوایی به خارج از کشور بدانیم

نحوه محاسبه هزینه های حمل هوایی برای مسافر، مهاجر و تاجر داستان به خصوص خود را دارد. در این وبلاگ سعی در توضیح هزینه های ارسال بار و توضیح درباره نحوه ارسال ارزان اضافه بار مسافری را داریم.

  • ۰
  • ۰

هزینه‌های مربوط به فریت بار و البته چگونگی مدیریت این هزینه‌ها برای مسافران و مهاجران و دانشجویانی که می‌خواهند بارشان را به خارج از کشور بفرستند، از اساسی ترین مسائلی به شمار می‌رود که در صنعت حمل‌ونقل بین‌المللی و لجستیک با آن روبه‌رو هستیم.

Loading

چنانچه شما هم می‌خواهید به کشوری از کشورهای دنیا مهاجرت کنید، یا سفری تفریحی یا تجاری را تدارک دیده اید، بدون شک و تردید برای ارسال بی عیب و نقص و قانونمند بار خود به مقصد مورد نظرتان در هرکجای دنیا که باشد، نیازمند این هستید که اطلاعات کافی درباره هزینه‌ها و نحوه محاسبه آن‌ها و همچنین مدیریت هزینه‌ها داشته باشید. دانستن این موضوع که قیمت ارسال لوازم منزل تان یا ابزارهای دانشجویی شما یا بارهای تجاریتان به خارج از کشور، شامل چه هزینه‌هایی خواهد شد، موضوع بسیار مهمی است که قبل از هر اقدامی باید از آن آگاه شوید. خوب با اطلاعاتی درباره نحوه محاسبه قیمت هر کیلو بار خارجی شروع می‌کنیم. شاید این اطلاعات را به ­خوبی درک نکنید که در این صورت بهتر است به سراغ کارشناسان بروید.

بی شک برخی کالاها، وزنشان از جایی که اشغال می‌کنند کمتر است. به دیگر سخن بعضی کالاها مانند مبلمان و صندلی، وزن کمی دارند اما فضای زیادی را از انبار هواپیما اشغال می‌کنند. به دلیل اینکه انبار هواپیما محدودیت وزن و حجم دارد، بر اساس قوانین بین‌المللی اتحادیه جهانی هوانوردی (IATA)، این بارها را بار حجمی به‌حساب می‌آورند. خب از کجا شروع کنیم؟ در آغاز وزن معادل حجم بار پس از بسته‌بندی محاسبه می‌گردد. سپس با وزن حقیقی کالا یا وزن باسکولی مقایسه خواهد شد و هر کدام از این دو بیشتر باشد، در حکم وزن قابل پرداخت خواهد بود و هزینه‌های حمل هوایی بار، بر این اساس محاسبه خواهد شد: بیشترین طول * بیشترین عرض * بیشترین ارتفاع را بر عدد شش هزار تقسیم می‌کنیم تا وزن حجمی به دست آید. در واقع شما لازم است برای آنکه بتوانید از هر متر مکعب فضای بار هواپیما استفاده کنید، باید دست کم‌هزینه 167 کیلوگرم بار را پرداخت نمایید. این ساده ترین شکل محاسبه وزن بار است. شاید بپرسید پس از برآورد، هزینه‌ها را چگونه باید بپردازیم؛ یعنی نحوه پرداخت هزینه‌های حمل به ریال است یا دلار؟

باید گفت هزینه حمل بار هوایی در ایرلاین های داخلی مانند هواپیمایی ایران ایر، هواپیمایی ماهان و هواپیمایی قشم ایر، به ریال خواهد بود و این شرکت ها هزینه‌ها را بر اساس ریال محاسبه و از شما دریافت می‌کنند، اما در شرکت های خارجی مثل هواپیمایی امارات، هواپیمایی ترکیش و هواپیمایی قطری به دلار و دیگر ارزهای خارجی محاسبه می‌گردد. نوع پرداخت هم از طریق نرخ تبدیل ارز به ریال است. اگر هم می‌خواهید بدانید نرخ تبدیل ارز به ریال چیست باید گفت این نرخ، جهت تبدیل ارزهای خارجی به ریال، به وسیله بانک مرکزی به صورت هفته‌ای محاسبه و به واحد مالی هواپیمایی‌ها فرستاده می‌شود. بدین ترتیب برای همه شرکت­های هواپیمایی و نمایندگی­های رسمی فروش کارگو که مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشوری دارند، اجرای آن ضروری خواهد بود.

  • ۰۰/۰۹/۲۲
  • علی غیاثی

بار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی